VIŠE NEMA DILEME: Policija objavila - evo ko je BRUTALNO UBIO navijača AEK-a!

Autor:

Sport

10.08.2023

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polako se razrešava misterija iz Atine.

VIŠE NEMA DILEME: Policija objavila - evo ko je BRUTALNO UBIO navijača AEK-a!

Foto: Tanjug/AP

Navijači Dinama iz Zagreba

Mihalis Kacuris, navijač atinskog AEK-a, tragično je preminuo u noći između ponedeljka i utorka, u sukobu na ulicama grčke prestonice.

Naime, huligani zagrebačkog Dinama su, uz pomoć fanova Panatinaikosa, napali navijače AEK-a ispred njihove OPAP arene, a u ovom sukobu je nastradao 29-ogodišnji Kacuris.

- Navijača AEK-a izboli su huligani Dinama. Pogodili su arteriju na ruci, zbog čega je iskrvario. Povreda je uzrokovala njegovu smrt u bolnici. Kao da nije bilo dovoljno što je 29-godišnjak pao, ostali huligani su ga gazili i udarali palicama po glavi dok je ležao na zemlji - napisao je grčki portal "NewsIT".

Posle katastrofalne noći u atinskom kvartu Nea Filadelfija, grčka policija je uhapsila preko 100 navijača, uglavnom Hrvata koji su pokušali da napuste zemlju.

Foto: Tanjug/AP

Bed blu bojsi stižu na saslušanje

U prvi mah se činilo da je ubistvo počinio 19-ogodišnji D.P. iz Hrvatske, čija se slika i pojavila u medijima, međutim, situacija se sada promenila.

Novi podaci ipak ukazuju da je reč o Grku, koji je ostavio tragove na preminulom navijaču. U pitanju je Panatinaikosov navijač, koji je već od ranije i poznat policiji, a ovaj 29-ogodišnjak je trenutno na uslovnoj slobodi.

Iako je ovaj Grk sada prvi osumnjičeni, policija navodi da smatra da nije samo on odgovoran, već da je nekoliko ljudi ubilo Kacurisa.

Što se tiče same utakmice AEK-a i Dinama, ona je odložena, pa će prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona biti odigran u Zagrebu, 15. avgusta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Joža

10.08.2023 17:04

Sad su mnogi u srbiji tužni jer ubica nije Hrvat.

Јожин Ћале

10.08.2023 20:38

@Joža - Koj si ti psihopata, u ovakvoj situaciji tebi su i dalje Srbi u glavi, kolko ste bolestan narod, neverovatno

mumi

10.08.2023 20:58

@Joža - Mozda. Samo ne zaboravi da je ubijen na mucki nacin jedan covek,sto je mnogo bitnije. Razlog ubistva je mnogo tuzan i neshvatljiv za mnoge grke,hrvate,srbe... I nemoj biti zajedljiv, ruzno je. Izgleda da ti je bitno sta misle srbi a ne jedno bespotrebno ubistvo.

Bobi

11.08.2023 04:04

@Joža - Vi ste u milion navrata do sada dokazali da ste teška stoka...