LAZETIĆ REALAN POSLE PORAZA: Braga je kao Partizan i Crvena zvezda!

Autor:

Sport

08.08.2023

23:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef stručnog štaba TSC-a nije imao šta da zameri svojim pulenima nakon neuspeha u Portugalu.

LAZETIĆ REALAN POSLE PORAZA: Braga je kao Partizan i Crvena zvezda!

Foto: Starsport

Trener TSC-a Žarko Lazetić

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole nisu uspeli da naprave iznenađenje u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su u gostima poraženi od Brage.

Po završetku meča, svoje prve utiske izneo je strateg viceprvaka Srbije Žarko Lazetić.

- Čestitam Bragi na ovoj poštenoj pobedi. U fudbalu, a i u sportu, nikada ne možete da odustanete. Žao mi je što smo primili treći gol, u drugom poluvremenu, u kojem smo bili bolji nego u prvom. Čestitam svojim igračima, koji su dali sve što su mogli protiv sjajne ekipe, uporedive sa najboljim timovima u Srbiji, Partizanu i Crvenoj zvezdi. Za pobedu, nije dovoljno samo želeti, Braga se pokazala kao tim sa mnogo kvaliteta, sa igračima velike vrednosti i potencijala - rekao je Lazetić nakon utakmice.

Pri rezultatu 2:0 je veliku šansu imao Miloš Pantović, da prepolovi zaostatak gostiju. Ipak, nije uspeo da zatrese mrežu, a novinare je zanimalo da li bi sve bilo drugačije da je mladi ofanzivac bio precizniji.

- To je hipotetičko pitanje, ali da je lopta ušla, to bi nam mnogo značilo. Ipak, moram da budem realan, imali smo šansu, ali i Braga je imala dobre šanse. Moramo da čestitamo protivniku.

Republika

Foto: Starsport

Žarko Lazetić

Na kraju je imao jasan zaključak.

- Ne mogu da kritikujem svoj tim. Igrali su protiv ekipe koja ima sjajne igrače, sa velikim sposobnostima, poput Al Musratija, koji je odigrao fantastičnu utakmicu, čovek nije izgubio loptu. Povrh toga, u defanzivnim tranzicijama su bili odlični - podvukao je Lazetić.

Revanš duel ovog dvomeča na programu je narednog utorka, 15. avgusta, od 20 časova, na TSC Areni u Bačkoj Topoli.

Ekipa koja bude bolja posle 180 minuta fudbala će se u plej-ofu za ulazak u Ligu šampiona boriti sa Olimpikom iz Marseja ili Panatinaikosom, dok će poraženi kao utešnu nagradu imati učešće u grupnoj fazi Lige Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading