TSC NEMOĆAN PROTIV BRAGE: Portugalci rutinski srušili snove viceprvaka Srbije o Ligi šampiona!

Autor:

Sport

08.08.2023

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika šteta za konačan rezultat.

TSC NEMOĆAN PROTIV BRAGE: Portugalci rutinski srušili snove viceprvaka Srbije o Ligi šampiona!

Foto: Starsport

Veljko Ilić

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole nisu uspeli da naprave iznenađenje u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su u gostima poraženi od Brage rezultatom 3:0 (2:0).

Puleni Žarka Lazetića su od samog starta meča bili u podređenom položaju, prvenstveno zbog neiskustva igranja tako velikih utakmica. Golim okom se u popularnom "Kamenolomu" moglo videti da njihov klub nikada ranije nije igrao kvalifikacioni meč za elitno takmičenje.

Na početku susreta su se ređale šanse Brage, a golman srpskog tima Veljko Ilić je prvi put kapitulirao u 18. minutu, kada ga je savladao Bruma. Mladi čuvar mreže je samo minut kasnije još jednom savladan, a matirao ga je Pici.

Činilo se u završnici meča da će srpski klub izbeći ubedljiv poraz, te da će imati pristojnu šansu da se u revanšu nada preokretu i plasmanu u plej-of. Međutim, u 87. minutu je Alvaro Đalo iskoristio kiks odbrane gostiju i preciznim šutem je pogodio za 3:0.

Nažalost, bio je to gol koji je šanse kluba iz Bačke Topole da napravi čudo i izbaci Bragu smanjio sa malih na one koje se mere promilima.

Revanš duel ovog dvomeča na programu je narednog utorka, 15. avgusta, od 20 časova, na TSC Areni u Bačkoj Topoli.

Ekipa koja bude bolja posle 180 minuta fudbala će se u plej-ofu za ulazak u Ligu šampiona boriti sa Olimpikom iz Marseja ili Panatinaikosom, dok će poraženi kao utešnu nagradu imati učešće u grupnoj fazi Lige Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dragan

09.08.2023 10:15

Vicesampioni