PLATIO CEH LOŠIM REZULTATIMA: Smenjen Radoslav Batak!

Autor:

Sport

08.08.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojvodina ostala bez trenera na startu sezone.

PLATIO CEH LOŠIM REZULTATIMA: Smenjen Radoslav Batak!

Foto: Tanjug

Radoslav Batak

Radoslav Batak, doskorašnji trener Vojvodine, smenjen je i više neće predvoditi novosadski tim u nastavku sezone.

Poznati trener je očigledno platio ceh loših rezultata na samom startu, pošto su crveno-beli iz Novog Sada zabeležili četiri poraza, u isto toliko zvaničnih utakmica od početka sezone.

Prvo je Voša izgubila na Kipru sa 2:1, od tamošnjeg Apoela, nakon toga je i dobila "petardu" na Marakani od Crvene zvezde, a tu nije bio kraj problemima ovog kluba. Usledio je novi poraz od kiparskog Apoela, koji je i u Srbiji slavio sa 2:1 i tako izbacio Novosađane iz Lige konferencija, da bi poslednji "ekser" na Batakov boravak u "Staroj dami" zakucao Partizan, koji je pobedio Vojvodinu sa 2:0, u meču drugog kola Superlige Srbije.

Foto: Starsport

Fudbaleri Vojvodine su ostali bez trenera

- Fudbalski klub Vojvodina obaveštava javnost da je odlukom Upravnog odbora šef stručnog štaba Radoslav Batak razrešen svojih dužnosti. Vojvodina na čelu sa predsednikom Dragoljubom Zbiljićem zahvaljuje se Radoslavu Bataku na saradnji i svemu što je učinio za naš klub u teškom trenutku, od starta prolećnog dela prvenstva, u februaru ove godine - navedeno je u objavi Stare dame.

Videćemo u narednim danima ko će biti novi trener ovog kluba, ali je jedno sigurno, Batakovog naslednika čeka izuzetno težak posao da "prodrma" ekipu pred nastavak takmičenja u Superligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading