RUS U REPREZENTACIJI SRBIJE? Da, moguće je! Otac nema ništa protiv

Autor:

Sport

07.08.2023

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jegor Prucev, međutim, ne zna ništa o tome.

RUS U REPREZENTACIJI SRBIJE? Da, moguće je! Otac nema ništa protiv

Foto: Nikola Mutić

Irakli Azarov i Jegor Prucev

Ruski mediji u etar su pustili neočekivanu glasinu da bi Jegor Prucev, mladi fudbaler Crvene zvezde, mogao da zaigra za reprezentaciju Srbije.

Da li je u pitanju proizvoljno nagađanje tamošnjih novinara ili su pak odgovorni za mlađe kategorije u FSS zaista prepoznali potencijal u momku iz Krasnodara, ostaje da se vidi.

Bilo kako bilo, tim povodom najpre smo čuli mišljenje Pruceva seniora.

- Ne, ne znamo ništa o tome da je nešto nuđeno. Kako bismo mogli da odbijemo poziv, kada ga ni nismo dobili? Ne znam odakle su krenule te glasine. Razgovarao sam sa svojim sinom, on mi je rekao da ga niko nije zvao niti mu je nešto nuđeno. Da li bismo prihvatili poziv? Prirodno, morali bismo dobro da razmislimo. Da li računaju na njega u reprezentaciji Rusije i da li uopšte razmišljaju o njemu? Ako da, onda je to druga priča. Za sada možemo samo da fantaziramo o toj temi - rekao je Jegorov otac.

Prucev je 2022. došao iz Sočija za 900.000 evra i potpisao je ugovor na četiri sezone. Do sada je u seniorskom timu crveno-belih odigrao 11 utakmica, ali od dolaska Baraka Bahara nije dobijao minute. Prethodno se pojavila informacija da bi mogao da bude prosleđen na pozajmicu i bude na dvojnoj registraciji sa Crvenom zvezdom. 

Za mladu reprezentaciju Rusije odigrao je dva meča, nije debitovao za prvi tim, što otklanja svaki administrativni problem u slučaju da ga Srbija zaista želi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading