HEROJ CRVENE ZVEZDE ŽAN-FILIP KRASO: Bahar zna šta hoće, već smo uigrana ekipa!

Autor:

Sport

13.07.2023

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imam osećaj kao da igramo mnogo duže zajedno, kaže jedan od najboljih aktera Premijer kupa u Rusiji

HEROJ CRVENE ZVEZDE ŽAN-FILIP KRASO: Bahar zna šta hoće, već smo uigrana ekipa!

Foto: FK Crvena zvezda/Facebook

Žan Filip Kraso

Ako se po jutru dan poznaje, Žan-Filip Kraso u ekspresnom roku opravdao je epitet velikog pojačanja za Crvenu zvezdu.

Jedan od najboljih aktera pripremnog turnira u Rusiji, na kom su crveno-beli redom rušili Zenit (2:1), Nefči (4:0) i Fenerbahče (3:1), bio je zadovoljan nakon osvojenog trofeja. 

- Pripreme u Rusiji su prošle u najboljem redu, mnogo smo radili, na svakom treningu se videla suština onoga što želimo da prikažemo na terenu, a utakmice su najbolji put da se spremimo za sezonu. Ostvarili smo tri pobede protiv dobrih timova, osvojili turnir i mislim da možemo da budemo zadovoljni - počeo je Kraso.

Brzo se francuski napadač adaptirao u novom klubu.

- Saigrači su odlični, srećan sam što sam u Zvezdi, zaista je sve u najboljem redu. Imam osećaj da igramo mnogo duže zajedno, utisak je da sam se već uigrao sa ekipom, a i pobede govore u prilog tome. Jesu pripreme, ali je bitno i da pobeđuješ. Svestan sam da je Zvezda veliki klub - dodaje bivši igrač Sent Etjena.

Rad sa Barakom Baharom ističe kao izuzetan.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

HVALOSPEVI Barak Bahar

- Imamo sjajan stručni štab, znaju šta hoće sa ekipom, prihvatili smo to i vidimo rezultate na terenu. Radićemo na tome da budemo što bolji - uverava Žan-Filip. 

Ali, još uvek nije osetio čari Marakane.

- Mnogo poruka dobijam od navijača, ali ne stižem svima da odgovorim. Ipak, lepo je, raduje me kad vidim da su uzbuđeni zbog toga kako igramo. Upućen sam da je u toku prodaja sezonskih ulaznica, i nadam se da će nam navijači kupovinom tih ulaznica pokazati poverenje, a mi ćemo dati sve od sebe da ga opravdamo, tako da jedva čekam da osetim atmosferu Marakane. Nadam se da će tribine biti pune uvek, a ne samo u Ligi šampiona - zaključio je Kraso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading