POPULARNI ŠPANSKI MUZIČAR STIGAO U SRBIJU: Zvezda domaćeg festivala tražila Zvezdin dres

Autor:

Sport

05.08.2023

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denis Kruz je veliki zaljubljenik u fudbal.

POPULARNI ŠPANSKI MUZIČAR STIGAO U SRBIJU: Zvezda domaćeg festivala tražila Zvezdin dres

Foto: foto fk crvena zvezda

Popularni muzičar Denis Kruz iz Španije stigao je u Srbiju gde će biti zvezda festivala "Love fest" u Vrnjačkoj Banji. 

Poznati festival ponovo je privukao neke od najpoznatijih imena elektronske muzike među koje se svrstava i španski di-džej. Osim muzike, Denis Kruz je veliki zaljubljenik u fudbal, pa je organizatore zamolio da mu obezbede dres najtrofejnijeg kluba iz zemlje domaćina. Crvene zvezde, razume se. Crveno-beli su sa zadovoljstvom prihvatili i Denis je osim imena i prezima na leđaima dobio još i desetku.

Za Kruza, koji je rođeni Madriđanin, najvažnija sporedna stvar na svetu predstavlja bitnu stvar u životu. Kako i ne bi kada mu u rodnom gradu stanuju dva evropska giganta - Real i Atletiko. A, svoju kolekciju želeo je da obogati još jednim vrednim primerkom. Stoga ga je na aerodromu "Nikola Tesla" u Surčinu dočekao poklon koji ga je, sudeći po reakciji na fotografiji dok drži komad sportske odeće, veoma obradovao.

Crvenu zvezdu u nedelju očekuje prvenstveni meč drugog kola protiv Napretka, pa ne bi bilo veliko iznenađenje da se Denis Kruz u novom dresu pojavi na tribinama Marakane. Takođe, ukoliko crveno-beli u grupi Lige šampiona izvuku madriske rivale, popularni španski di-džej biće u prilici da ga prošeta na stadionima Santijago Bernabeu ili možda pak Vanda Metropolitano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading