PARTIZAN NAŠAO ZAMENU ZA DIJABATEA: Igrao je za Monako, Nicu i Fjorentinu! Stiže i zver iz Gane u veznom redu

Autor:

Sport

07.08.2023

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konkurencija turski i azijski timovi...

PARTIZAN NAŠAO ZAMENU ZA DIJABATEA: Igrao je za Monako, Nicu i Fjorentinu! Stiže i zver iz Gane u veznom redu

Foto: YouTube/Printscreen/RTS

Dijabate slavi gol Kelnu

Fudbalski klub Partizan ove sezone doveo je napadače Mateusa Saldanju i Nemanju Nikolića, golmana Aleksandra Jovanovića i bekove Nikolu Antića i Aranđela Stojkovića. Ali ne planira na tome da se zaustavi, iako ima jaku konkurenciju u Turskoj i azijskim zemljama.

Uvideli su ogovorni u Humskoj da za evropske izazove nedostaju pojačanja. Naročito u manevru. Stoga su rešeni da ekipu popune dvojicom novajlija. U pitanju su klasični zadnji vezni i polivalentni fudbaler koji može da pokrije pozicije iza napadača. Naime, "Maksbetsport" piše da je, u slučaju ofanzivnog veznog, izbor pao na Valentina Eserika, francuskog internaciolnalca koji je prethodnu sezonu proveo u Kasimpaši. Eserik (31) je slobodan igrač i tokom karijere nastupao je za prestižne klubove u otadžbini poput Monaka, Nice, Sent Etjena i Nanta, odnosno Fjorentine, Verone i pomenute Kasimpaše i inostranstvu. Zvuči kao naslendik odbeglog Fusenija Dijabatea koji želi da promeni sredinu.

S druge strane, ispred štopera, koji su takođe deficitarni u timu, Partizan je takođe pronašao slobodnog igrača u Tuskoj. Isak Kofi (31), zadnji vezni iz Gane, nakon četiri godine provedene u Sivasporu, mogao bi u crno-belo jato. Snažni Kofi je ponikao u Đenovi, odakle se selio na brojne pozajmice. Za nacionalni tim odigrao je jedan meč.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)

Loading
mix

08.08.2023 06:57

Stare rage nam ne trebaju, eto ih Cergarki da im masu onim ruznim zastavama!