ODLIČNE VESTI ZA PARTIZAN: Crno-beli dobili OGROMNO POJAČANJE pred duel sa Vojvodinom!

Autor:

Sport

03.08.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurno je da će grobare obradovati ova vest.

ODLIČNE VESTI ZA PARTIZAN: Crno-beli dobili OGROMNO POJAČANJE pred duel sa Vojvodinom!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana slave gol u Bačkoj Topoli

Fudbaleri Partizana nisu na sjajan način započeli ovu sezonu u Superligi Srbije, pošto su odigrali samo 3:3 u meču prvog kola, na gostovanju TSC-u u Bačkoj Topoli.

U duelu koji je obilovao sumnjivim situacijama, penalima, poništenim golovima i crvenim kartonom, crno-beli su bili na korak od trijumfa, ali ih je u tome zaustavio Nemanja Stojić, koji je u 96. minutu matirao Nemanju Stevanovića i doneo veliki bod ekipi TSC-a.

Ipak, ono što navijače Partizana može da raduje jeste igra, koja je bila neuporedivo bolja nego prethodne sezone. Mateuš Saldanja je pokazao da će biti veliko pojačanje i da će opravdati uložen novac, a ništa lošiji nisu bili ni ostali.

Sada sledi još jedan težak meč, pošto će Partizan u nedelju, od 21 čas, gostovati Vojvodini na Karađorđu, ali će na tom meču biti jači za jednog fudbalera.

Republika

Foto: FK Partizan/Sandić Foto

Aleksandar Jovanović, golman crno-belih

U pitanju je Aleksandar Jovanović, golman tima iz Humske, koji je propustio prvo kolo zbog virusa. Letnja pridošlica će tako dobiti šansu da odigra svoje minute u crno-belom dresu i pomogne ekipi Igora Duljaja da stigne do prve pobede.

Osim njega, u timu će biti i Kristijan Belić, koji je početkom drugog dela igre protiv TSC-a morao da izađe iz igre zbog povrede, ali se čini da je sa njim sada sve u redu. Isto važi i za Frenka Kanutea, koji je, takođe, ranije završio meč prvog kola.

Podsetimo, za razliku od Parizana, koji je u prvom kolu osvojio bod, Vojvodina je i dalje bez poena i nalazi se na začelju tabele, pošto su Novosađani poraženi od Crvene zvezde sa 5:0 na otvaranju Superlige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading