KRALJ POŠTUJE MOGUĆE RIVALE: FCSB je osvajao Evropu, Nordsjiland ima dobre rezultate

Autor:

Sport

07.08.2023

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mi smo mislima samo u Bakuu i na gostovanju Sabahu, a ako sve bude kako treba, ako budemo pravi, onda ćemo razmišljati o plej-ofu Lige konferencija, poručio je sportski direktor crno-belih.

KRALJ POŠTUJE MOGUĆE RIVALE: FCSB je osvajao Evropu, Nordsjiland ima dobre rezultate

Foto: Starsport

Ivica Kralj

Fudbaleri Partizana igraće u plej-ofu za Ligu konferencija protiv boljeg iz dvomeča između FCSB i Nordsjiland, odlučeno je žrebom u Nionu, pod uslovom da prethodno izbaci azerbejdžanski Sabah. Crno-beli bi u potenicijalnom prvom meču bili gosti u Rumuniji ili Danskoj 24. avgusta, dok je revanš u Humskoj 31. avgusta.

Foto: Starsport

Mislima samo u Azerbejdžanu - Fudbaleri Partizana

Ipak, čelnici "parnog valjka" još uvek ne žele da se opterećuju plej-ofom. Mislima su okrenuti narednoj stepenici i dok ne prebrode uspešno treće kolo ne razmišljaju u FCSB ili Nordsjilandu. Na to je ukazao i sportski direktor Ivica Kralj.

- Mi smo mislima samo u Bakuu i na gostovanju Sabahu. To nam je pod jedan, a ako sve bude kako treba, ako budemo pravi, onda ćemo razmišljati o plej-ofu. U svakom slučaju bolje što smo izvukli ovakve potencijalne rivale nego recimo Osasunu. Poštujem obe ekipe, FCSB, bivša Steaua je nekada bila prvak Evrope. S druge strane, Nordsjiland ne poznajem dobro, ali znam da imaju dobre rezultate u poslednje vreme. Ali kao što sam rekao, prvo da prođemo Sabah, pa ćemo posle o narednom rivalu - poručio je Kralj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
KRIMOSI U FOTELJE

07.08.2023 15:31

VAZURO MI NIKOGA NE MOZEMO DA IZBACIMO JER NEMAMO ,,UPRAVU " NEMAMO ODBRANU TRENER AMATER.