PARTIZAN ZA TRI DANA SAZNAJE PROTIVNIKA! Ovo su POTENCIJALNE MINE crno-belih u Ligi Konferencija!

Autor:

Sport

21.07.2023

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

UEFA će u ponedeljak skratiti spisak mogućih rivala kluba iz Humske.

PARTIZAN ZA TRI DANA SAZNAJE PROTIVNIKA! Ovo su POTENCIJALNE MINE crno-belih u Ligi Konferencija!

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana će prvog radnog dana u 14 časova zvanično dobiti svog prvog rivala na evropskoj sceni, u 3. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Izvlačenje kuglica obaviće se u sedištu UEFA, Nionu, a izabranici Igora Duljaja biće u povlašćenoj grupi, te će dobiti lakšeg rivala sa kojim će se sastati 10. i 17. avgusta.

Evropska kuća fudbala će u ponedeljak ujutru, pre žreba, skratiti grupe i tada će potencijalni rivali "parnog valjka" biti svesti na minimum, što znači da će crno-belima biti potrebno i malo sreće da izbegnu mnogo teže protivnike.

 

 

To se pre svega odnosi na Hajduk iz Splita, škotski Harts, danski Nordsjeland, slovački Spartak iz Trnave i kiparski AEK iz Larnake, koji bi mogli u Humsku ukoliko opravdaju uloge favorita u 2. kolu, kao i Aris, odnosno, Austrija iz Beča koji će najpre morati da prođu Ararat i banjalučki Borac.

Foto: Starsport

trener Partizana Igor Duljaj

Osim Hajduka i Borca, Partizan bi od klubova sa prostora bivše Juge, mogao da se sastane sa hrvatskim Osijekom, Željezničarom iz Sarajeva, slovenačkim Mariborom i Sutjeskom iz Nikšića.

Što se tiče rivala koji bi bili po meri Duljajevog tima, tu su pobednici mečeva Balzan/Neman, B36 Toršavn/Haverfordvest, Sutjeska/Santa Koloma, Dandalk/Akurejri...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading