UPOZORENJE ZA PARTIZAN: Naredni rival crno-belih PETARDIRAO protivnika!

Autor:

Sport

06.08.2023

22:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sabah pokazao svoj kvalitet.

UPOZORENJE ZA PARTIZAN: Naredni rival crno-belih PETARDIRAO protivnika!

Foto: Starsport

Sudija Mitić tokom derbija u Bačkoj Topoli

Golman lučanske Mladosti Saša Stamenković je najavio da se Partizan suočava sa izazovnim trećim kolom kvalifikacija za Ligu konferencije, gde ih očekuje nezgodan i ofanzivan rival – ekipa Sabaha. Brzo su fudbaleri azerbejdžanskog kluba opravdali ta očekivanja, pokazavši snagu već na startu nacionalnog prvenstva gde su ubedljivo pobedili Gabalu sa 5:0.

Republika

Foto: Starsport

FK Partizan

Pobednik je bio rešen već u prvom poluvremenu, kada su Apeh (21), Nurijev (36) i Isajev (45) postigli golove i doveli Sabah u ubedljivo vođstvo. Po povratku s odmora, rezervni igrači Mikels (56) i Mutalinov (79) su svojim golovima doprineli pobedi.

Ovaj rezultat nije samo signal za Partizan, već i ozbiljno upozorenje da moraju ozbiljno shvatiti izazov gostovanja u Bakuu. Treba napomenuti da Sabah nije tim iz donjeg dela tabele, kao ni njihov večerašnji protivnik, koja je takođe učestvovao u kvalifikacijama za Ligu konferencije.

Važno je naglasiti i nedavni prijateljski meč u kojem je Sabah igrao 1:1 sa Olimpijakosom, što je dodatni signal crno-belima za oprez.

Prva utakmica između Sabaha i Partizana će se odigrati u četvrtak od 18 časova, dok će revanš biti u Beogradu sedam dana kasnije, sa početkom u 21.00 čas. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading