UŽASNE SCENE U ARGENTINI: Legendarni fudbaler SLOMIO NOGU rivalu, pa ZAPLAKAO od TUGE! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.08.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Horor start bivše zvezde Real Madrida.

UŽASNE SCENE U ARGENTINI: Legendarni fudbaler SLOMIO NOGU rivalu, pa ZAPLAKAO od TUGE! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Marselo slama nogu protivniku

Fudbaleri Argentinos Juniorsa i brazilskog Fluminensea odigrali su 1:1 (1:0) u prvoj utakmici osmine finala Kope Libertadores.

Domaćin je poveo u 14. minutu, pogotkom Gabrijela Avalosa, da bi izjednače brazilskom velikanu doneo Samuel Ksavijer, golom u 87. minutu meča. Ipak, susret je obeležila situacija viđena početkom drugog poluvremena.

Naime, Marselo, nekadašnji fudbaler Real Madrida, napravio je katastrofalan start, kojim je polomio nogu Lučanu Sančezu, fudbaleru Argentinos Juniorsa.

U 58. minutu meča Brazilac je imao loptu u nogama. Prema njemu je krenuo Sančez, a Brazilac ga je, u pokušaju driblinga, neoprezno nagazio svom snagom, direktno na ispruženu nogu. 

Noga je od siline starta odmah pukla, a Argentinac je urlao od bola, ostavivši sve na stadionu u stanju šoka. Marselo je odmah isključen, a teren je napustio plačući i hvatajući se za glavu.

Posle utakmice je levi bek ostavio i emotivnu poruku na društvenoj mreži, kojom je pokazao koliko saoseća sa momkom kog čeka višemesečna pauza.

- Danas sam doživeo najteži trenutak na terenu. Nenamerno sam povredio kolegu fudbalera. Lučano Sančezu, želim ti najbolji mogući oporavak i svu snagu na svetu. - napisao je Marselo na Instagramu.

Videćemo koliko će Sančezu trebati vremena da se oporavi od užasne povrede, a nema sumnje da je upravo Marselo taj kome je trenutno najteže i da se Brazilac nada da ovo neće ostaviti posledice po karijeru 29-ogodišnjeg Sančeza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading