HAOS U PODGORICI: Navijač IZBAČEN sa utakmice - na sebi imao Zvezdin dres!

Autor:

Sport

01.08.2023

23:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantne scene u revanš meču

HAOS U PODGORICI: Navijač IZBAČEN sa utakmice - na sebi imao Zvezdin dres!

Foto: ST/Petar Divac

Dres Crvene zvezde

Fudbaleri makedonske Struge uspeli su da izbore plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, pošto su u Podgorici savladali ekipu Budućnosti, rezultatom 4:3.

Makedonci su slavili i u prvom duelu, pošto su sa 1:0 pobedili u Strugi, a sada su u crnogorskoj prestonici samo potvrdili plasman dalje.

Ipak, duel je obeležio događaj sa tribina. Naime, grupa navijača Budućnosti je na tribinima uočila navijača u dresu Crvene zvezde, pa su odlučili da burno reaguju.

Kako pišu podgoričke Vijesti, sve se odigralo na samom kraju prvog poluvremena, neposredno nakon što je gostujući tim poveo sa 2:1. Jedan od simpatizera domaćeg kluba je na sebi imao broj 10, sa prezimenom Savićević na njemu.

Okoo deset navijača je potrčalo ka njemu kako bi se obračunalo, vrlo brzo su se umešali i drugi, pa je morala da reaguje i policija i da upotrebi silu kako bi sprečila neki dalji incident.

Epilog situacije je da je momak na kraju morao da bude izbačen sa tribina, kako ne bi došlo do daljeg i ozbiljnijeg sukoba.

Inače, što se tiče Struge, oni će u narednom kolu kvalifikacije igrati protiv malteškog Esperanža, koji je ukupnim rezultatom 4:3 izbacio velški TNS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading