"DETONACIJA" NA APENINIMA: Vlahović menja klub - Srbin dobio ponudu koja se NE ODBIJA!

Autor:

Sport

02.08.2023

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golgeter "orlova" će, po svemu sudeći, promeniti sredinu.

"DETONACIJA" NA APENINIMA: Vlahović menja klub - Srbin dobio ponudu koja se NE ODBIJA!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović slavi gol protiv Sevilje

Dušan Vlahović, i dalje aktuelni napadač Juventusa, mogao bi od naredne sezone da nosi dres londonskog Čelsija.

Naime, "plavci" su za Vlahovića ponudili 40 miliona evra, uz Romelua Lukakua, koji je prošle sezone igrao u Interu na pozajmici. Takođe, naš as bio u Londonu imao godišnju platu od deset miliona.

Napadač Juventusa je ovog leta jedna od glavnih fudbalskih priča. Nekoliko klubova je izrazilo ozbiljno interesovanje za Beograđanina, prvo je u priči bio upravo Čelsi, zatim se spekulisalo o PSŽ-u, a na kraju i Bajernu, ali se čini da je Dušan ponovo najbliži Engleskoj.

Foto: Profimedia

Dušan Vlahović u dresu Juventusa

Kako prenosi "Gazeta delo sport", Juventus je blizu da prihvati ponudu Čelsija, a veruje se da mu se u Čelsiju sprema dugoročni ugovor, i to na više od pet sezona. Takođe, isti izvor navodi da je vrlo moguće da nekadašnji napadač Partizana i Fiorentine već u narednim danima bude predstavljen na "Stamford bridžu".

- Pregovori su u završnoj fazi, ali još nisu okončani. Juventus bi želeo da prihoduje barem 40 miliona evra i da dobije Lukakua. Čelsi je krenuo sa nižim ponudama, ali veruje se da je spreman da ponudi maksimalno 40 miliona. I dalje postoji određeno neslaganje oko cifre, ali kompromis je više nego izvestan. Lukaku, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Interu, spreman je i na manju platu samo da bi imao minutažu u Juventusu - navodi "Gazeta".

Podsetimo, Vlahović je u zimu 2022. godine stigao u torinskog velikana, a do sada je, na 42 prvenstvene utakmice, postigao 17 golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading