JUVE DOBIO ASTRONOMSKU PONUDU: Vlahović se seli u Premijer ligu?!

Autor:

Sport

02.07.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač reprezentacije Srbije bi mogao da promeni sredinu

JUVE DOBIO ASTRONOMSKU PONUDU: Vlahović se seli u Premijer ligu?!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović slavi gol protiv Sevilje

Dušan Vlahović je jedna od glavnih zvezda u letnjem prlaznom roku, a čini se da će sjajni napadač konačno napustiti Torino.

Vlahović se, koliko god se trudio, ne uklapa u viziju fudbala Masimilijana Alegrija, trenera "stare dame", pa deluje da je odlazak iz kluba sa severa Italije pravi potez.

Sada je u Juventus stigla i prva ponuda, a poslao ju je Čelsi. Ona iznosi ogromnih 60 miliona evra.

Srpski napadač je jako cenjen od strane Maurisija Poketina, novog menadžera londonskih "plavaca", i deluje da je ozbijlno zagrizao da upravo Dušan bude prvi špic njegovog tima u narednoj sezoni.

Foto: Profimedia

Dušan Vlahović u dresu Juventusa

Ipak, i pored toga što je ponuda velika, deluje da će Čelsi morati da je dodatno pojača, kako bi Juventus pustio svog špica. Stara dama neće pustiti Zemunca za ispod 70 miliona, verovatno će tražiti i koji milion više, ali koliko su rešene obe strane da se završi posao govori to što će direktori Juventusa da otputuju u London, piše "Korijere delo Sport". Tandem Kristijano Đuntoli - Đovani Mana u narednim nedeljama sastaće se sa zastupnicima Čelsija da ozbiljnije porazgovaraju o mogućem transferu.

Podsetimo, Vlahović je karijeru započeo u Partizanu, nakon toga je otišao u Fiorentinu, odakle je, 2022. godine, prešao u Juventus. Za sada je u dresu torinskih crno-belih odigrao 63 utakmice i postigao 23 gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading