SKANDAL NA OPROŠTAJU GODINA! Ozloglašeni huligani napali igrače Veleza: "Izađi ili pucam u noge"

Autor:

Sport

01.08.2023

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri ne žele da treniraju jer se plaše za bezbednost

SKANDAL NA OPROŠTAJU GODINA! Ozloglašeni huligani napali igrače Veleza: "Izađi ili pucam u noge"

Foto: profimedia

Velez Sarsfild poražen je od Hurakanasa 1:0 u meču u kojem je čuveni štoper Dijego Godin okončao karijeru u 37. godini.

Urugvajski fudbaler pamtiće se po nastupima u dresu Atletiko Madrida, za koji je igrao od 2010. do 2019. godine, ali i da su njegov oproštajni meč pokvarili huligani.

Republika

Foto: profimedia

REKAO ZBOGOM: Dijego Godin

Naime, navijačka grupa "Bara Bravas" nezadovoljna rezultatima i zalagenjem svojih miljenika odučila se za radikalan potez. Oni su nekoliko sati nakon utakmice sačekali prvotimce Veleza u blizini trening centra i došlo je do neprijatnih scena. Jedan od svedoka je mladi fudbaler Đanluka Prestijani (17).

- Stigli smo na parking da bismo ušli u svoja auta i odvezli se kući. Izašli smo, bilo je mračno kada nas je napala grupica onih iz Bara Brava. Bilo ih je pet ili šest. Dva puta su me ošamarili i zgrabili za jaknu. Bio sam preplašen i moji drugovi nisu želeli da idu kući. Jedan od bandita mi je rekao, "zađi iz kola ili ću ti dva puta pucati u noge - otkrio je Prestijani, koji razmišlja o odlasku iz kluba.

Pretili su takođe i Leonardu Jari pucanjem u noge, dok su među napadnutim igračima bili i Santijago Kastro i Fransisko Ortega.

Incident niko nije prijavio policiji, iako su oni kasnije došli na uviđaj, a trener Veleza Sebastijan Mendes obavestio je upravu da njegovi igrači neće dolaziti na trening sve dok im se ne bude garantovana bezbednost.

Dijego Godin igrao je još i za Inter, Kaljari i Viljareal u Evropi, dok je za reprezentaciju svoje zemlje zabeležio 161 nastup.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading