"NE PRIČAJU SA MNOM JER NISAM UMRLA" Eva Ras prvi put u javnosti nakon BRUTALNOG PREBIJANJA, ogorčena na TRI KOLEGINICE!

Autor:

Zabava

01.08.2023

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna glumica tvrdi da su je koleginice namerno napale i da sada ne pričaju sa njom!

"NE PRIČAJU SA MNOM JER NISAM UMRLA" Eva Ras prvi put u javnosti nakon BRUTALNOG PREBIJANJA, ogorčena na TRI KOLEGINICE!

Foto: printscreen/Kurir TV

Glumica Eva Ras (83) je pre nekoliko dana na društvenoj mreži Fejsbuk otkrila da je pretučena tokom snimanja i da je zadovila teške povrede i unutrašnje krvarenje.

Kako je danas istakla, napad na nju nije bilo slučajan‚ a kolege nisu želele da zaustave snimanje kad se ovo dogodoilo.

- Napravile su stampedo na tri kvadrata. Neko me je gurnuo snažno u leđa i ja sam poletela - rekla je glumica, pa nastavila:

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

 

- Kada sam pala, tri moje koleginice su pale preko mene i nisu zaustavili snimanje. Neka baba crkne. Kao što vidite Bog je veliki i nisam crkla. Neću ni govoriti gde se dogodilo, ali je važno da se dogodilo - dodala je Eva za "Kurir TV".

- To nije bilo slučajno. Niko sa mnom ne razgovara jer nisam umrla. Da sam umrla, svi bi me oplakivali. Da li je normalno da ja sa 83 godine, koja sam oborena i preko koje su tri persone pale, da sa mnom ne govore. Kako to možete objasniti? - upitala je glumica koja se i dalje oporavlja od drame posle koje je, kako je ranije istakla, mučila ozbiljnu muku i s unutrašnjim krvarenjem. 

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

 

Podsetimo, Eva je i pre nekoliko dana rekla da ova situacija nije bila slučajna, već da je neko želeo da izvrši atentat.

- Da sam poginula na snimanju, govorili bi da je to bio nesrećan splet okolnosti, ali ostala sam živa i mogu da tvrdim da je to bio atak na mene, da su me sa uživanjem gnječile kao vašku i da je bilo sasvim namerno, da nije tako ne bi bile ljute, ne bi prestale da komuniciraju sa mnom, ali one ćute i na setu, gaze i profesinalizam, ja im mutim um. Danas je deseti dan od atentata na mene i još se nisam oporavila, unutrašnje krvarenje još nije prestalo. One su ili loše glumice ili loši ljudi ako su mogle tako da unakaze staricu od 83 godine - napisala je ona na svoj Fejsbuk profilu i dodala:

- Posle stampeda na nedužnu staricu sledeće noći sam srećno izbegla novi napad. Vas profesori na Akademiji nisu naučili da u scenama tuče niko ne sme da bude povređen, svi naučimo koreografiju i možemo sto dublova da snimamo bez povređivanja, a vi podlo stanete iza mojih leđa ne rekavši ništa, a znate odakle stižu nasilnici - zaključila je Eva Ras u svojoj objavi na pomenutoj društvenoj mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading