PROSINEČKI OSTAVIO HRVATE U ŠOKU! Legenda Zvezde doživela NESTVARAN PORAZ, pa ZAGRMELA: Teško mi je bilo šta da kažem...

Autor:

Sport

31.07.2023

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakve utakmice ne dešavaju se svaki dan.

PROSINEČKI OSTAVIO HRVATE U ŠOKU! Legenda Zvezde doživela NESTVARAN PORAZ, pa ZAGRMELA: Teško mi je bilo šta da kažem...

Foto: Starsport

Robert Prosinečki

Robert Prosinečki centralna je tema dana u Hrvatskoj.

Njegov Rudeš doživeo je nestvaran poraz od Osijeka i mediji u komšiluku nisu propustili priliku da ga stave u prvi plan.

Vodila je četa Roberta Prosinečkog u 39. minutu sa 3:0 preko Lazarova i dvostrukog strelca Pašaričeka, delovalo je da će ostvariti ubedljivu pobedu, ali... Uvek postoji ono "ali"!

Osijek je preko Mereza smanjio zaostatak u 43. minutu, a u drugom poluvremenu je "eksplodirao" Mijo Caktaš.

On je ušao u igru u 70. minutu, a do 88. je kompletirao het-trik za konačnih 4:3 za Osijek!

Prosinečki je posle meča bio vidno nezadovoljan ishodom.

Teško mi je bilo šta da kažem nakon ovakve utakmice. Napravili smo puno grešaka nakon 3:0 i dozvolili Osijeku da se vrati. Rudeš je još jednom pokazao da može da igra sa svakim. Puno je tu neiskustva, na puno toga moramo da radimo, ali potencijal postoji. Previše naših grešaka. Iskusne ekipe ovakve susrete završavaju i idu kući s tri boda. Mi to nismo, mi smo mlada ekipa - rekao je Prosinečki posle utakmice i dodao:

- Odlično smo odigrali prvih 45 minuta, ne možemo bolje. Osijek je kasnije kaznio naše greške. To je u fudbalu tako. Radićemo na korekcijama i motivisano idemo dalje.

Posle prva dva kola Hrvatske nogometne lige Rudeš se nalazi na poslednjem mestu bez bodova i sa gol razlikom 3:8. U narednoj rundi tim Roberta Prosinečkog igraće protiv Slaven Belupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading