SVAKA ČAST, ISPALI SU GOSPODA! Milan Borjan ODGOVORIO Hrvatima i izjavom ŠOKIRAO REGION!

Autor:

Sport

26.07.2023

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije očekivao od golmana Slovana iz Bratislave.

SVAKA ČAST, ISPALI SU GOSPODA! Milan Borjan ODGOVORIO Hrvatima i izjavom ŠOKIRAO REGION!

Foto: Starsport

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan

Fudbaleri Slovana iz Bratislave zabeležili su pobedu u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su u gostima savladali ekipu Zrinjskog sa 1:0 (0:0).

Jedini pogodak na meču je viđen u 53. minutu, kada je Šarani Zuberu doveo goste u prednost i doneo veoma dobar rezultat pred revanš.

Buran je bio uvod u ovu utakmicu jer su navijači domaćeg tima, pretežno hrvatske nacionalnosti, pretili Milanu Borjanu, nekadašnjem golmanu i kapitenu Crvene zvezde, a sada čuvaru mreže Slovana iz Bratislave. On je, i pored svega, imao fenomenalan nastup, prilikom postignutog pogotka burno se radovao okrenut ka publici, a po završetku utakmice na šmekerski način prokomentarisao je navijače.

Nije bilo provokacija. Nisam ništa čuo, sve je bilo korektno. Kapa dole, ispali su gospoda i nemam šta da kažem. Svaka čast za navijanje i za celu utakmicu - rekao je Borjan, pa dodao:

 

 

- Dobra utakmica s jedne i druge strane. Zrinjski je bio malo bolji. Više je napadao. Mi smo bili konkretniji, imali šansu i dali gol. Nismo ga primili što je najbitnije i sada se idemo pripremiti za revanš.

Govorio je i o vrućini i nehumanim uslovima za igru.

Ovo nije normalno, ali svaka čast navijačima. Navijanje 90 minuta bez ijednog incidenta, kapa dole - istakao je, a za kraj je prokomentarisao i revanš koji sledi u Bratislavi:

- Očekujemo pobedu naravno. Nama je bitna pobeda, da prođemo dalje i osiguramo barem jednu grupnu fazu. Idemo korak po korak. U subotu je prvenstvo, u utorak utakmica i želimo pobedu da idemo dalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading