VELIKO SLAVLJE ZA BORJANA: Slovan SRUŠIO Zrinjski, poznati golman UTIŠAO domaće navijače! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.07.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pao mu je kamen sa srca.

VELIKO SLAVLJE ZA BORJANA: Slovan SRUŠIO Zrinjski, poznati golman UTIŠAO domaće navijače! (VIDEO)

Foto: Starsport

Milan Borjan

Fudbaleri Slovana iz Bratislave zabeležili su pobedu u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su u gostima savladali ekipu Zrinjskog sa 1:0 (0:0).

Jedini pogodak na meču je viđen u 53. minutu, kada je Šarani Zuberu doveo goste u prednost, a to je Milan Borjan iskoristio, kako bi pred domaćim navijačima burno proslavio pogodak.

Iako se takmiči u Bosni i Hercegovini, Zrinjski je hrvatski klub, a i njihovi navijači su pro-hrvatski nastrojeni. Milan je pre utakmice bio pod velikim pritiskom, bilo je jasno da ga u Mostaru čeka "pakao", ali nije poklekao, već je sa svojim timom odneo veoma bitnu pobedu.

U ostalim utakmicama kvalifikacija, Dinamo iz Zagreba je bio vrlo ubedljiv, savladavši na svom terenu Astanu sa 4:0 (3:0).

Gosti iz Kazahstana su odolevali do 36. minuta, kada je prvi mrežu gostiju načeo Spikić. Usledili su golovi Ivanušeca, koji je pogađao u 41. i 43. minutu, pa je tada pitanje pobednika rešeno. Konačan rezultat je u 56. minutu postavio upravo Ivanušec, pa je na taj način kompletirao het-trik.

Panatinaikos je sa 3:1 u gostima savladao Dnjipar, uz gol Filipa Đuričića, Servet i Genk su odigrali nerešeno (1:1), dok je Kopenhagen u gostima bio bolji od Breidablika sa 2:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading