BORJANA ČEKA PAKAO: Sramne UVREDE - u Mostaru se sprema HAOS!

Autor:

Sport

20.07.2023

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugo kolo kvalifikacija donosi i problem za reprezentativca Kanade.

BORJANA ČEKA PAKAO: Sramne UVREDE - u Mostaru se sprema HAOS!

Foto: Tanjug/AP

Milan Borjan

Fudbaleri Slovana plasirali su se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su sa 2:0 u revanš meču slavili protiv ekipe Esperanža.

Prvi susret odigran u Bratislavi završen je bez pobednika (1:1), a preloman trenutak revanša viđen je u 10. minutu, kada je Milan Borjan, bivši kapiten Crvene zvezde, odbranio penal Šolcu i tako trasirao put do pobede svom timu.

Slovan je sad u drugoj fazi, a tamo će se voljom žreba sastati sa ekipom Zrinjskog iz Mostara.

Foto: Starsport

Milan Borjan, legenda Crvene zvezde

Iako se takmiči u Bosni i Hercegovini, Zrinjski je hrvatski klub, a i njihovi navijači su pro-hrvatski nastrojeni. Jasno je da će ovo predstavljati pravi pakao za Milana Borjana, koji se već jednom susreo sa sramnim ponašanjem navijača iz ove države. To se desilo na Svetskom prvenstvu u Kataru, kada su simpatizeri "kockastih" istakli zastavu sa traktorom, zbog čega je FIFA kasnije i pokrenula postupak.

- "Legenda kaže da Borjan priprema traktor za svaki slučaj", "Freze, traktori i seoski putevi Borjane", "Borjane, čekamo te" - samo su neki od skandaloznih komentara koji su osvanuli na objavi FK Zrinjski pred meč sa slovačkom ekipom.

Ipak, ono što je za Borjana bitno jeste da se sjajnim intervencijama već nametnuo u klubu i dobio naklonost navijača, pa nema sumnje da dobre intervencije neće izostati ni u Mostaru.

Duel Zrinjskog i Slovana na programu je u utorak 25. jula od 21.00 na stadionu pod Bijelim Bregom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading