ŠTA ĆE REĆI VANDA? Ikardi ZVANIČNO potpisao!

Autor:

Sport

30.07.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan posao završen ovog leta.

ŠTA ĆE REĆI VANDA? Ikardi ZVANIČNO potpisao!

Foto: Tanjug/AP

Mauru Ikardiju istekla je pozajmica, pa su u PSŽ-u vredno radili na tome da se ne vrati u Pariz. Galatasaraj je ponudio 10 miliona evra za transfer, što je prihvaćeno, te će argentinski napadač trajno biti fudbaler velikana iz Istanbula. 

Ugovor je potpisan na 3 godine, a Mauro će zarađivati 6 miliona evra po sezoni.

 

 

Ikardi je bio član Pari Sen Žermena od 2019. godine, a pre toga je igrao za Inter i Sampdoriju. Upravo je najveći trag ostavio u ekipi Intera, čiji je dres nosio od 2013. do 2020. godine, a na ukupno 219 mečeva za ovaj klub je upisao 124 pogotka.

Kontroverzni napadač trebalo je da bude jedan od najboljih centarfora na svetu, ali stvari očigledno nisu krenule po planu.

Poznat je više po braku sa Vandom Narom, koja mu je i agent, a "preoteo" ju je nekadašnjem saigraču i mentoru Maksiju Lopezu, nego po učinku na terenu.

Republika

Foto: Twitter.com/wanda_nara

Mauro Ikardi sa suprugom Vandom

 

Možda trajna selidba u Istanbul pomogne Mauru da se koncentriše na fudbal, i vrati se u prepoznatljivu formu koja ga je krasila dok je bio član nero-azura.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading