MEGAPREOKRET! Oglasila se Vanda Nara o LEUKEMIJI! Njeno priznanje ŠOKIRALO je svet!

Autor:

Sport

21.07.2023

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogla da prećuti.

MEGAPREOKRET! Oglasila se Vanda Nara o LEUKEMIJI! Njeno priznanje ŠOKIRALO je svet!

Foto: Tanjug/AP

Mauro Ikardi i Vanda Nara

Nedavno je novinar Horhe Lanata otkrio u svojoj emisiji "Radio Mitre" da supruga fudbalera Maura Ikardija boluje od leukemije!

Ovakva vest šokirala je planetu, budući da se u svim argentinskim medijima pojavila ista informacija, koje je Vanda Nara odlučila da žustro demantuje.

Atraktivna Vanda je navela da je u bolnici boravila ne bi li obavila rutinske preglede pred letovanje, što joj je ustaljena praksa svake godine kada odlazi na dalek put.

Argentinski novinari su čak i navodili da je Mauro Ikardi, saznavši za dijagnozu, odlučio da svoju suprugu odvede na lečenje u Italiju.

Poznata TV voditeljka i manekenka oglasila se na društvenim mrežama i zahvalila se na podršci koju je svakodnevno dobijala. Nasuprot tome, ispalila je "rafal" kritika na račun novinara, pošto su se njena deca zbog celog slučaja veoma uznemirila i uplašila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

 

- Kao i sve majke trudila sam se da sakrijem svoje strahove i strepnje od svoje dece. Pogotovo što još uvek nije bilo tačne dijagnoze. Nažalost, od novinara sam dobila dijagnozu koju nemam. Tada nije prošlo ni 24 sata od mog prvog pregleda. Moja deca su uvek sve razumela, uvek razgovaram sa njim i ovo ne bi bio izuzetak. Međutim, ja bih to uradila nakon više rezultata i studija - napisala je Vanda Nara na Instagramu.

Inače, manekenka i fudbaler su u vezi više od decenije, dok su prethodno bili prijatelji i upoznali se tako što je Nara bila udata za Maurovog idola i prijatelja Maksija Lopeza.

Kasnije je preuzela ulogu zastopnika argentinskog reprezentativca i fudbalera Pari sen Žermena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading