STIŽE ZAMENA ZA SERGEJA! Lacio dreši kesu nakon što je prodao Srbina

Autor:

Sport

26.07.2023

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebeskoplavi na mukama.

STIŽE ZAMENA ZA SERGEJA! Lacio dreši kesu nakon što je prodao Srbina

Foto: www.profimedia.rs

Sergej Milinković-Savić

Lacio je za 42.000.000 evra Al Hilalu prodao Sergeja Milinkovića Savića, pa sada svim silama pokušava da mu pronađe zamenu.

Italijanski mediji navode da je predsednik nebeskoplavih Klaudio Lotito odobrio oko 100.000.000 evra za pojačanja, a prethodno je za 15.000.000 iz Njujorka doveden napadač Tati Kasteljanos, koji je prošlu sezonu proveo u Đironi i proslavio se sa čak četiri postignuta gola madridskom Realu.

Međutim, najveći je problem sportskom sektoru Rimljana kako nadomestiti odlazak Srbina. I, posle višednevnog većanja, izbor je pao na fudbalera Ajntrahta Đibrila Soua. Dve strane zasad imaju smo načelni dogovor i veruje se da prepreka za ovaj transfer neće biti. Klauzula Nemaca za švajcarskog reprezentativca od 16.000.000 evra Laciju neće predstavljati nikav problem, a za njegovu platu biće izdvojeno fiksno 2.000.000, uz dodatnih 500.000 evra za bonuse tokom petogodišnje saradnje. Soua su ovog leta tražili još Arsenal i Galatasaraj.

Blizu potpisa na nebeskoplavoj strani stadiona "Olimpiko" nalazi i 20-godišnji Arsen Zaharjan iz moskovskog Dinama. Uprkos činjenici da nema pasoš Evropske unije, transfer-mag Đanluka Di Marcio tvrdi je mladi Rus dobio prednost u odnosu na Japanca Daičija Kamadu iz Ajntrahta, te da će popuniti poslednje mesto stranca u timu. Transfer Zaharjana koštaće ih 10.000.000 evra odmah i dodatna 4.000.000 ukoliko budu ispunjeni određeni bonusi, koji nisu teško ostvarivi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading