NOVI DETALJI NESREĆE KOD PARAĆINA: Trebalo je da Dragiša ode na slavu kod ćerke, ali...

Autor:

Hronika

26.07.2023

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragiša P. (65) nastradao je u ataru sela Plana nakon što se vraćao iz šume u kojoj je prepokrivao bunar za vodu.

NOVI DETALJI NESREĆE KOD PARAĆINA: Trebalo je da Dragiša ode na slavu kod ćerke, ali...

Foto: Shutterstock

Dragiša P. (65) nastradao je u ataru sela Plana kod Paraćina, nakon što se vraćao iz šume u kojoj je prepokrivao bunar za vodu. Njega je na seoskom putu pronašao meštanin.

Kako su nam ispričali meštani, za nastradalog muškarca imaju samo lepe reči, kažu da je uvek imao razumavanja za sve, i da je pomagao svakome kome je pomoć bila potrebna. 

- Veoma fin i pošten čovek. Radnik. Radi u rudniku Majdan, nekada je sa suprugom radio u Staklari. Komšija kaže da su ga našli na putu kada se vraćao ka kući. Niko ne zna šta se tačno desilo, ljudi kažu da je u pitanju infarkt. Porodica je pokušala da ga dobije na telefon od dva sata, ali nisu uspeli, jer ga nije poneo sa sobom. Ubrzo je došla hitna pomoć koja je rekla da nema pomoći - ispričala je meštanka.

Ona dodaje da je Dragiša porodičan čovek i da je iza sebe ostavio ćerku i sina i unuku.

- Ćerka mu se udala u susedno selo, sin živi sa njim i majkom. Ima i unuku koja uskoro treba da krene u prvi razred. Njegova žena je domaćica koja je nakon što je ostala bez posla, radila sa njim kućne poslove oko domaćinstva. On radi u rudniku Majdan koji se nalazi nedaleko od sela - kaže komšinica.

Da tragedija bude veća, otac je trebalo da nakon što obavi posao oko bunara krene u susredno selo na slavu kod ćerke, jer se danas slavi letnji Aranđelovdan.

- Rekao je da će doći na slavu dok obavavi posao koji je imao, ali šta je sudbina, sve se desilo u minuti - objašnjava komšinica nastradalog.

Telo nastradalog pronađeno je oko oko 17.30 časova, a ekipa Hitne pomoći po izlasku na teren mogla je da konstatuje samo smrt.

Policija obavlja uviđaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading