CIRKUS U PARTIZANU SE NASTAVLJA! Oglasio se NESTALI Fuseni Dijabate i ŽESTOKO NAPAO upravu kluba!

Autor:

Sport

23.07.2023

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrač je zagrmeo i otkrio zbog čega ga nema u Beogradu.

CIRKUS U PARTIZANU SE NASTAVLJA! Oglasio se NESTALI Fuseni Dijabate i ŽESTOKO NAPAO upravu kluba!

Foto: Starsport

Starsport

Fuseni Dijabate već neko vreme vodi se kao nestala osoba u Partizanu.

Trener crno-belih, Igor Duljaj, ostao je šokiran što se jedan od najboljih igrača ove ekipe nije pojavio na početku priprema, te je rekao da će on biti adekvatno kažnjen kada se pojavi u Beogradu.

Sada se i sam Dijabate oglasio, te je u razgovoru sa francuskim medijima žestoko napao upravu Partizana, te nastavio sa cirkusom koji već neko vreme traje u Humskoj.

Prekinuo sam svaku komunikaciju sa klubom. Osećam se besno na njih jer nisu poštovali prvobitni dogovor kada sam stigao kao slobodan igrač. Osim problema sa platom, plan je bio da odigram dobru sezonu i odem bez trzavica - istakao je Dijabate, pa dodao:

- Cilj mi je da ne budem u sukobu sa Partizanom koji ostaje važan klub, ali da pronađem rešenje koje će mi olakšati odlazak.

Republika

Foto: Starsport

Fuseni Dijabate

 

Dijabate je prošle sezone igrao odlično u evropskim takmičenjima, gde je blistao u Ligi konferencija, dok je u Superligi Srbije postigao svega jedan gol.

Ukupno je za Partizan odigrao 45 utakmica na kojima je postigao sedam, a namestio 11 golova i biće zanimljivo videti gde će nastaviti karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading