DELIJE U TRANSU! Bahar u nedelju dobija NOVO pojačanje!

Autor:

Sport

22.07.2023

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni fudbaler obavezaće se na vernost srpskom šampionu.

DELIJE U TRANSU! Bahar u nedelju dobija NOVO pojačanje!

Foto: Starsport

Tokom utakmice protiv TSC-a, iz Ljutice Bogdana je osvanula informacija da će u nedelju popodne, tačnije od 16 časova, Crvena zvezda promovisati novo pojačanje.

Reč je o jednom od najvećih talenata na ovim prostorima, Urošu Kabiću koji dolazi iz Vojvodine, a Novosađani će od ovog transfera inkasirati 800.000 evra. Mladi reprezentativac će imati broj 70 na novom dresu.

Kabić je u januaru napunio 19 godina i igra na poziciji krila, ali crveno-beli žele da ga prekomanduju u sam špic i da on bude drugi napadač u formaciji sa dvojicom najisturenijih.

Crveno-beli su u međuvremenu deklasirali TSC na stadionu "Rajko Mitić" s 3:0, upisali i šestu pobedu od početka priprema, iz isto toliko mečeva.

Foto: Starsport

Uroš Kabić

- Kabić je već dugo želja Crvene zvezde i koji je najbolji mladi igrač u Srbiji, a da već nije kod nas - rekao je u petak generalni direktor srpskog šampiona Zvezdan Terzić.

Inače, golove za Zvezdu u duelu sa TSC-om postigli su Mirko Ivanić (9.), Piter Olajinka (27.) i Žan Filip Kraso (60.), pa trenera Bahara može da raduje raspucanost ofanzivne linije, pred start sezone.

Tako je prvak Srbije na najlepši način najavio generalnu proveru protiv Fjorentine 26. jula na Marakani, koja će biti, ujedno, i najveći ispit za četu izraelskog stručnjaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading