SAGA JE ZAVRŠENA! Bahar dobija VELIKO pojačanje! Pao DOGOVOR!

Autor:

Sport

19.07.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je ipak postigla dogovor sa Novosađanima o dolasku veziste na Marakanu.

SAGA JE ZAVRŠENA! Bahar dobija VELIKO pojačanje! Pao DOGOVOR!

Foto: Starsport

Barak Bahar

Šampiona Srbije samo još potpis deli od ozvaničenja ugovora sa Urošem Kabićem, pošto je uprava crveno-belih postigla usmeni dogovor sa Vojvodinom oko prelaska mladog ofanzivca na Marakanu.

Kako saznaje Mozzart Sport, Strelac gola za Vojvodinu u martovskom duelu protiv Crvene zvezda trebalo bi da se do petka priključi ekipi Baraka Bahara.

Crveno-beli su ekspresno delovala po pitanju momka rođenog 2004. godine. U Ljutice Bogdana su još posle njegovog gola protiv Zvezde u februaru na Marakani, izrazili želju da ga angažuju. Čelnici Vojvodine iskazali su drugačije stavove, pošto se čekao rasplet posla sa italijanskom Bolonjom.

Foto: Starsport

Uroš Kabić (70) slavi gol na Marakani

Još jedan klub iz Austrije je želeo Kabića u svojim redovima, ali je na kraju presudila njegova želja, odnosno, motiv da sa srpskim prvakom zaigra u grupnoj fazi Ligi šampiona.

Završni pregovori klubova urodili su plodom tek danas, Crvena zvezda je pojačala iznos koji je poslala na "Karađorđe", pa je vrhuška novosadske "stare dame" odlučila da izađe Kabiću u susret i omogući mu odlazak na Marakanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading