EGZOTIČAN TRANSFER! Bivši fudbaler Partizana OTIŠAO u Indiju!

Autor:

Sport

17.07.2023

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada velika nada fudbala u Srbiji izabrala neuobičajen put.

EGZOTIČAN TRANSFER! Bivši fudbaler Partizana OTIŠAO u Indiju!

Foto: Starsport

Uroš Đurđević

Alen Stevanović novi je fudbaler Džamšedpura iz istoimenog grada u Indiji.

Foto: Starsport

Alen Stevanović

 

Njegov novi klub je prethodnu sezonu u ligi završio na pretposlednjem mestu.

Momak iz Jakova je bio najbolji igrač IMT-a u prošloj sezoni, pomogao im je da izbore plasman u Superligu, ali se ipak seli na daleki Istok.

Već je Alen predstavljen u novom klubu, a u klubu imaju visoka očekivanja od njega s obzirom na to da je bio član Intera iz Milana i da ga je trenirao Žoze Murinjo.

- Za mene je čast što sam postao član Džamšedputa. Čuo sam mnogo toga o klubu i navijačima i uzbuđen sam što sam najzad došao u ovaj grad da igram. Verujem da uz njihovu podršku možemo da se vratimo u vrh tabele - rekao je Stevanović za klupski sajt.

Alen Stevanović je igrao u mlađim kategorijama Radničkog iz Obrenovca, Intera iz Milana, potom je nastupao za Torino, Toronto, Palermo, Bari, Speciju, da bi u avgustu 2015. došao u Partizan, u kojem se zadržao dve i po godine. Iz Humske je otišao u japanski Šonan, onda je branio boje Visle Plok, bugarskog Carskog sela, a onda ga je put odveo u IMT, za koji je prošle sezone odigrao 25 utakmica, postigao tri, a asistirao za devet golova.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je tri meča pre deset godina, a nije se upisivao u strelce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading