DELIJE, OBRATITE PAŽNJU! Zvezda OBJAVILA cene ulaznica za meč sa Fjorentinom!

Autor:

Sport

15.07.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli 26. jula dočekuju italijanskog velikana.

DELIJE, OBRATITE PAŽNJU! Zvezda OBJAVILA cene ulaznica za meč sa Fjorentinom!

Foto: FK Crvena zvezda

Trijumfom na "Pari Premijer kupu" u Sankt Peterburgu, fudbaleri Crvene zvezde su na najlepši način najavili novu sezonu.

Sa sve tri pobede, protiv domaćeg Zenita, azerbejdžanskog Nefčija i turskog Fenerbahčea u poslednjem kolu, izabranici Baraka Bahara su pokazali snagu pred start učešća u grupnoj fazi Lige šampiona, a sada je došao red da se predstave i pred delijama.

Na stadionu "Rajko Mitić" u sredu, 26. jula, gostovaće Fjorentina, u meču koji garantuje spektakl, dok su crveno-beli u međuvremenu odredili popularne cene ulaznica za ovu utakmicu.

Foto: FK Crvena zvezda

 

Duel počinje u 20 časova, a ulaz na severnu tribinu koštaće 500, za istočnu 600, a zapadnu 800 dinara. Tribina "Siniša Mihajlović" prodavaće se po ceni od 1.500 dinara, VIP loža za 6.000, a VIP Galerija za 7.000 dinara.

Prodaja ulaznica startovaće onlajn od srede, 19. jula.

- Naš klub podseća sve navijače koji poseduju “Premijum” sezonske karte da mogu sa istim pristupiti utakmici protiv italijanskog tima, što je još jedna beneficija za sve vlasnike “Premijum” sezonske ulaznice. Takođe, Zvezda obaveštava javnost da će od ponedeljka, 17. jula, svi zainteresovani moći uživo, u našem “Servisu za članstvo” da dođu do svojih “Premijum”, ali i sezonskih ulaznica. Napominjemo da su “Premijum” sezonske karte i dalje dostupne svim zvezdašima za onlajn kupovini putem - piše u saopštenju, a više detalja možete videti OVDE.

Cene "Premijum" sezonskih karata:

Sever:

Nova - 14.500 dinara

Obnova - 9.500 dinara

Istok:

Nova - 25.000 dinara

Obnova - 16.000 dinara

Zapad:

Nova - 30.000 dinara

Obnova - 19.500 dinara

Tribina Siniša Mihajlović:

Obnova - 33.000 dinara

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading