PAO REKORD PREMIJER LIGE! Deklan Rajs postao NAJSKUPLJI u istoriji! Igraće u OVOM klubu!

Autor:

Sport

14.07.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnji fudbaler Vest Hema ostaje i dalje stanovnik Londona.

PAO REKORD PREMIJER LIGE! Deklan Rajs postao NAJSKUPLJI u istoriji! Igraće u OVOM klubu!

Foto: Tanjug/AP

Deklan Rajs

Arsenal će gradskom rivalu Vest Hemu za 24-godišnjeg vezistu isplatiti 122.000.000 evra, dok ovaj transfer može da naraste do rekordnih 140 miliona, ukoliko se budu realizovali svi bonusi.

Ujedno, transfer Deklana Rajsa će preteći dosadašnji rekord od zimus kada je Čelsi platio Benfiki 121.000.000 evropskih novčanica za Argentinca Enca Fernandeza.

Ovim je spuštena zavesa na jednu od najvećih transfer sapunica ovog leta, koja je trajala mesecima. Engleskog reprezentativca su želeli brojni klubovi, ali su ga "tobdžije" držale konstantno na radaru i prve ostvarile kontakt sa agentima igrača.

 

 

Vezista bi trebalo da potpiše višegodišnji ugovor vredan 17 miliona evra po sezoni, čime će postati jedan od najplaćenijih igrača u istoriji Premijer lige.

Deklan Rajs je prethodne sezone kao kapiten predvodio Vest Hem do pehara u Ligi konferencija, što je bio prvi evropski trofej "čekićara" još od 1965. godine. U finalu pobedili su Fjorentinu rezultatom 2:1.

SPAKOVAO KOFERE ZA SAD

Rajs bi se odmah trebalo priključiti ekipi Arsenala koja u nedjelju putuje na američku turneju na kojoj će igrati protiv Ol-star ekipe MLS-a, Mančester junajteda i Barselone.

Izabranici Mikela Artete su dosad odigrali jednu prijateljsku utakmicu s Nirnbergom, koja je završena remijem 1:1.

Ipak, Deklan nije jedini igrač koga Arsenal želi ovog leta. Englezi pišu da bi ovih dana trebalo da bude završen i transfer Ajaksovog štopera Juriena Timbera.

Arsenal je i dalje u pregovorima sa Holanđanina, ali bi uskoro trebalo da dogovore odštetu od oko 45 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading