JEDVA SE MESEC DANA ZADRŽAO U KLUBU: Aleksandar Kolarov dao OTKAZ!

Autor:

Sport

10.07.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin "digao ruke" na samom startu.

JEDVA SE MESEC DANA ZADRŽAO U KLUBU: Aleksandar Kolarov dao OTKAZ!

Foto: Starsport

Aleksandar Kolarov

Kao bomba je odjeknula informacija pre mesec dana da će Aleksandar Kolarov, proslavljeni reprezentativac Srbije i nekadašnji prvotimac Lacija, Rome, Intera i Mančester stija, preuzeti mesto sportskog direktora fudbalskog kluba Piza.

Ipak, jedva nešto više od 30 dana nakon te objave, bivši levi bek je podneo ostavku na tu poziciju i tako šokirao sve ljubitelje fudbala. Pričalo se da Kolarov ima velike ambicije sa klubom, ali je do kraja došlo i pre samog početka saradnje.

Piza je dugo tokom sezone bila kandidat za plasman u Seriju A, ili makar u plej-of, ali usled šest poraza u poslednjih osam kola (i dva remija) usledio je pad na 11. poziciju, što je bilo veliko razočarenje. Dovoljno da pokrene korenite promene u klubu sa Garibaldi arene, pa je dolazak Kolarova pompezno najavljen.

Foto: Republika.rs

Aleksandar Kolarov i Zvezdan Terzić

Potpisao je ugovor na dve godine, svi su čekali boljitak u klubu, ali je dobro informisani fudbalski insajder Đanluka di Marcio otkrio da je naš as zbog ličnih, ali i poslovnih razloga, odlučio da se povuče.

Kao jedan od glavnih razloga se navodi i odluka uprave kluba da za trenera postave Alberta Akvilanija, iako je Srbin želeo da na toj poziciji vidi Andreu Pirla.

U toku ponedeljka će biti predstavljen novi šef stručnog štaba Pize, a tada će i Đovani Korado, predsednik kluba, govoriti ispred medija, koji će sigurno želeti da znaju šta se to desilo sa Kolarovim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading