KERAMIČARI: U porodici Zidan Imaju više pločica na stomaku nego u kupatilu (FOTO)

Autor:

Sport

09.07.2023

23:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zinedin uživa s porodicom na moru, a na fotografiji koju su objavili trbušnjaci sevaju na sve strane kod bivšeg asa, njegove žene i svih sinova.

KERAMIČARI: U porodici Zidan Imaju više pločica na stomaku nego u kupatilu (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Zinedin Zidan

Zidane, alal vera! Nekadašnji francuski fudbaler i bivši trener Reala dao je sebi oduška van fudbala, a slobodno vreme bez angažmana iskoristio je da s porodicom ode na more.

Međutim, naizgled obična porodična fotografija iz plićaka na kojoj su Zinedin Zidan, njegova supruga i četvorica sinova napravila je pometnju na društvenim mrežama zbog fizičke spreme u kojoj su svi članovi porodice.

Naime, Zinedin, Veronika, Enco, Luka, Teo i Elijaz zategnuti su ko praćke, niko od njih nema ni trunke masti u telu, pa ne čudi da trbušnjaci sevaju na sve strane. Ili, što rekoše neki od korisnika Tvitera, imaju više pločica na sebi nego u kupatilu.

Kapu posebno treba skinuti ponosnom ocu, koji u 52. godini izgleda bolje od mnogih aktivnih fudbalera, ali i njegovoj lepšoj polovini, kojoj četiri porođaja ni godine ne mogu ništa. Očigledno zdrav način života, ishrane i treninga su preneli i na naslednike.

Doduše, sva četvorica pokušavaju da opravdaju prezime Zidan i igraju fudbal, a dres "kraljevskog kluba" im je san. Tako je najstariji sin Enco posle Realove akademije igrao za Alaves, Lozanu, Aveš, Almeriju, Rodez, a sada je u Fuenlabradi. Luka je najperspektivniji od sve braće i igra na poziciji golmana, ali je bio rezerva na "Santjago Bernabeuu", pa je sreću tražio u Santanderu, Rajo Valjekanu i Eibaru. S druge strane, Teo i Elijaz i dalje su u akademiji Reala i nadaju se da će jednog dana stići do prvog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading