SERGEJ DOBIJA DRUŠTVO! Novi Srbin u Laciju! Rimljani dobili TRKU za NAJTRAŽENIJEG u Evropi!

Autor:

Sport

09.07.2023

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozvaničenje ugovora naredne nedelje.

SERGEJ DOBIJA DRUŠTVO! Novi Srbin u Laciju! Rimljani dobili TRKU za NAJTRAŽENIJEG u Evropi!

Foto: www.profimedia.rs

Sergej Milinković-Savić

Mađarski reprezentativac srpskih korena Miloš Kerkez (19), jedan od najtraženijih bekova ovog leta, napokon je odlučio u kom klubu će nastaviti karijeru. Prema informacijama Nikole Skire, u trci za njegov paraf pobedio je - Lacio.

Talentovanog momka rođenog u Vrbasu želelo je preko deset klubova. Više njih stupilo je u ozbiljne pregovore sa AZ Alkmarom, Benfika je bila najupornija, ali su Portugalci povukli iz trke, da bi Rimljani poslednjih dana napravili najkonkretnije korake i po svemu sudeći završili posao.

Holandski klub ima čvrst ugovor sa igračem, koji je na snazi još tri godine, pa nisu bili laki pregovarači, tako da je gazda Lacija Klaudio Lotito morao dobro da zavuče ruku u džep. Očekuje se da transfer bude ozvaničen tokom sledeće nedelje za 13.500.000 evra. AZ će biti na ogromnom dobitku, budući da je platio Kerkeza Milanu tek nešto više od 1.000.000 evropskih novčanica.

Republika

Foto: YouTube printscreen/Golden Videos

 

Sjajno je prošao i Lacio, budući da je Milošu tek 19 godina, ali ima veliko iskustvo u seniorskom fudbalu, čak i evropskom (osetili su to Italijani na svojoj koži, dao im je gol proletos u Ligi konferencije), stručnjaci mu predviđaju veliku karijeru i nema sumnje da će njegova cena i reputacija samo rasti u godinama pred nama.

Uprava Lacija je ugovorila saradnju do 2028. za platu od 1.700.000 evra po sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading