NIŠTA OD LOZNICE I MARAKANE: Čukarički svoje evropske utakmice igra na ovom stadionu!

Autor:

Sport

09.07.2023

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Brđani" na jugu Srbije.

NIŠTA OD LOZNICE I MARAKANE: Čukarički svoje evropske utakmice igra na ovom stadionu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Čukaričkog

Dugo se spekulisalo gde će Čukarički igrati utakmice u okviru Liga Evrope ili Lige konferencije, pošto stadion na Banovom brdu ne ispunjava uslove koje UEFA zahteva. U igri su bili stadion "Rajko Mitić" i novi, moderni Lagator u Loznici, ali došlo je do velikog obrta.

- Na kraju, kako vidim, biće Leskovac. Marakana otpada, jer nijedan drugi klub ne može da igra na stadionu koji je u vlasništvu učesnika Lige šampiona. To nismo znali. Mi smo prijavili Marakanu, Loznica ima nekih tehničkih problema oko stadiona… Sada ove kiše, mislim da neće stići - istakao sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević, a zatim dodao:

Republika

Foto: Starsport

Vladimir Matijašević

 

- Dobio sam juče informaciju od gospodina Nedimovića, baš smo bili u kontaktu, da će najverovatnije biti Leskovac. Nama je to sasvim svejedno. Loznica ili Leskovac, svejedno je. Mislim da će tu doći više navijača, da podrži Čukarički. Mi smo hteli Loznicu, imali smo taj predlog prvi. Bio sam u Loznici, video stadion, ali isto tako sigurno je i u Leskovcu odličan stadion. To su novi stadioni, za Čukarički će biti samo lakše jer mislim da će tribine biti dosta dobro popunjene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading