SRBIMA STIŽE POJAČANJE IZ ARSENALA! Odbio je arapske MILIONE, hoće SAMO u Juventus!

Autor:

Sport

08.07.2023

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čak tri kluba iz Saudijske Arabije želela su ga u svojim redovima.

SRBIMA STIŽE POJAČANJE IZ ARSENALA! Odbio je arapske MILIONE, hoće SAMO u Juventus!

Foto: Tanjug/AP

Filip Kostić i Dušan Vlahović

Vezista Arsenala i reprezentativac Gane Tomas Parti ne nalazi se u grupi igrača koji "trče" za arapskim milionima.

Kako prenose strani mediji, iskusni fudbaler (30) je odbio milionske ponude tri kluba iz Saudijske Arabije - Al Ahlija, Al Kaleja i Al Nasra, jer želi da ostane u evropskom fudbalu.

Iako nije u prvom planu menadžera "tobdžija" Mikela Artete za narednu sezonu, nije preterano uzbuđen, pošto ponude na njegovu adresu konstantno stižu.

Prema poslednjim informacijama, Parti je svojim menadžerima već otkrio gde želi da nastavi karijeru, a to je - Juventus.

 

 

Ukoliko mu se ideja bude realizovala, iskusni fudbaler će uskoro zaigrati u timu sa srpskim reprezentativcima Dušanom Vlahovićem i Filipom Kostićem, koji bi u Partiju dobili veliko pojačanje.

Ovaj fudbaler je karijeru počeo u madridskom Atletiku, da bi posle osam godina igranja na "Vanda Metropolitanu", prešao u London.

"Stara dama" je imala razočaravajuću sezonu u Seriji A, gde je posle oduzimanja bodova ostala bez učešća u Ligi šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading