SADA JE I ZVANIČNO! Vojvodina dovela Andriju Radulovića!

Autor:

Sport

07.07.2023

23:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Crvene zvezde uskoro će se priključiti ekipi u Sloveniji.

SADA JE I ZVANIČNO! Vojvodina dovela Andriju Radulovića!

Foto: FK Crvena zvezda

Kao što se i najavljivalo, sada je i definitivno potvrđeno: Andrija Radulović će naredne dve godine provesti u Vojvodini, sa kojom je potpisao četvorogodišnji ugovor.

-Kao prvo, želeo bih da se zahvalim Crvenoj zvezdi na dosadašnjoj saradnji i prilici koju mi je pružila da se razvijam i napredujem kao fudbaler. Sa druge strane, čast i zadovoljstvo mi je što sam postao član kluba sa tako dugom istorijom i tradicijom kakvu ima Vojvodina. Motivisan sam da u predstojećoj sezoni pokažem koliko mogu i daću sve od sebe da svojim igrama pomognem Vojvodini da ostvari svoje ciljeve i ambicije. Već sutra ujutru krećem za Sloveniju i sa nestrpljenjem čekam da se uključim u rad sa svojim novim saigračima. Verujem u ovaj tim i ubeđen sam da ćemo ove sezone prirediti mnogo radosti navijačima - rekao je Radulović.

Foto: Starsport

Andrija Radulović u dresu Radnika

Novosađani su se sa Crvenom zvezdom dogovorili da šampion Srbije neće dobiti obeštećnje za njega, ali će dobiti 50 odsto od narednog transfera krilnog fudbalera.

Podsetimo, osim Andrije Radulovića Vojvodinu su u letnjem prelaznom roku pojačali vezista Asmir Kajević, napadač Stefan Vukić, štoper Đorđe Crnomarković, a sa pozajmica su vraćeni mladi centarfor Mihailo Ivanović (iz Sampdorije) i štoper Siniša Tanjga (iz Majnca). S druge strane, Karađorđe je napustio vezista Mirko Topić, koji je pojačao portugalski Famalikao.

Vojvodina trenutno raspolaže velikim brojem igrača na krilnim pozicijama. Uz Radulovića tu su kapiten Nikola Čumić, Filip Malbašić, Iv Baraj, Uroš Kabić i Milan Kovačev. Biće zanimljivo videti kako će trener Radolsav Batak da svima rasporedi minutažu, ukoliko ne bude nekih izlaznih transfera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading