TEŠKA POVREDA BIVŠEG FUDALERA ZVEZDE! Srđan Plavšić KRVAVOG lica napustio teren!

Autor:

Sport

07.07.2023

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo je potrajalo ukazivanje pomoći.

TEŠKA POVREDA BIVŠEG FUDALERA ZVEZDE! Srđan Plavšić KRVAVOG lica napustio teren!

Foto: Starsport

Srđan Plavšić protiv Crvene zvezde

Bivši fudbaler Crvene zvezde Srđan Plavšić doživeo je tešku povredu tokom prijateljske utakmice između njegove Slavije iz Praga i Podbrezove.

Krilni igrač se u finišu prvog poluvremena žestoko sudario sa protivničkim fudbalerom i ostao da leži na travi. Odmah je utrčala lekarska služba, kako bi Plavšiću ukazala pomoć, dok je sudija poslao sve prvotimce u svlačionice.

Budući da se nekadašjem igraču Spartaka pomoć ukazivala duže od 15 minuta, sa zakašnjenjem je počelo i drugo poluvreme ove utakmice.

 

 

U međuvremenu, nakon što su ga stabilizovali, on je na nosilima prebačen u kola Hitne pomoći, a potom direktno u bolnicu na dalje medicinsko zbrinjavanje i provere.

Srđan Plavšić je, podsetimo, pre dolaska na Marakanu igrao za ČSK Čelarevo i subotički Spartak, dok je posle Crvene zvezde prešao u Spartu iz Praga.

Za drugog češkog velikana igrao je četiri sezone, kada se odlučio da pređe u redove najljućeg gradskog rivala, što je izazvalo negativne reakcije kod navijača Sparte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading