NAPADAČ NA NEOČEKIVANOJ DESTINACIJI: Jedan od najvećih promašaja Crvene zvezde ima novi klub!

Autor:

Sport

06.07.2023

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predviđala mu se velika karijera, ali...

NAPADAČ NA NEOČEKIVANOJ DESTINACIJI: Jedan od najvećih promašaja Crvene zvezde ima novi klub!

Foto: Starsport

Loi Dioni i Rišairo Živković

Jedan od najvećih promašaja u novijoj istoriji Crvene zvezde, Rišairo Živković, ima novi klub. Istekao je 26-godišnjaku ugovor sa holandskim prvoligašem Emenom, tako da će on bez obeštećenja preći u Lajon siti Sejlorse iz Singapura, na čijoj klupi od nedavno sedi srpski strateg Aleksandar Ranković.

 

 

Fudbaler srpskog porekla karijeru je počeo u Groningenu, a 2014. godine je privukao pažnju na sebe transferom u Ajaks za 2.150.000 evra. "Kopljanici" su slali Živkovića na pozajmice u Vilem II i Utreht, na kojima nije uspeo da opravda očekivanja, pa je 2017. otišao iz Amsterdama. Karijera ga je preko belgijskog Ostendea, kineskih prvoligaša Čangčuena i Guangdžou sitija, te Šefild Venzdeja dovela 2021. godine u Crvenu zvezdu.

U Beogradu se nije proslavio, odigrao je samo 14 utakmica za crveno-bele uz učinak od po jednog gola i asistencije. Prošle godine se zato kao slobodan igrač vratio u Holandiju, odigrao je 36 mečeva u Erediviziji minule sezone i postigao je šest golova. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading