ZVEZDINA VELIKA ŽELJA POTPISALA: Nesuđeno pojačanje crveno-belih u Glazgov Rendžersu!

Autor:

Sport

06.07.2023

22:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz Serija A u škotsku Premijer ligu.

ZVEZDINA VELIKA ŽELJA POTPISALA: Nesuđeno pojačanje crveno-belih u Glazgov Rendžersu!

Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je u proteklih nekoliko prelaznih rokova silno želela Sirlia Desersa, ali Nigerijac je bio preksup. Nekadašnji najbolji strelac Lige konferencija ipak je napustio Kremoneze. Naime, on je pojačao Glazgov Rendžers.

 

 

Kremoneze je pre godinu dana za golgetera koji je "eksplodirao" u Fajenordu iskeširao Gentu 6.500.000 evra, želeo je da povrati taj novac i ode malo preko toga, ali je na kraju popustio i Siril Desers je završio na Ajbroksu za fiksnih 5.000.000 i bonuse. Nije onoliko koliko su Italijani priželjkivali, jer nadali su se pre početka leta da će izdejstvovati 8.000.000.

Siril Desers je postao šesto pojačanje kluba iz Glazgova u letnjem prelaznom roku tokom koga Rendžers sprovodi totalnu rekonstrukciju. 

Pre Sirila Desersa na Ajbroks su stigli Džek Batland (Kristal Palas), Abdalah Sima (Brajton), Kiran Douvel (Norič) i Dužon Sterling (Čelsi). Svi kao pozajmljeni igrači. Jedino je Atalanti plaćen Sem Lamers, za koga je Rendžers uplatio 3.500.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading