ODLAZAK SA MARAKANE: Novi TRANSFER Crvene zvezde!

Autor:

Sport

06.07.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napustio je klub, ali neće otići iz Beograda.

ODLAZAK SA MARAKANE: Novi TRANSFER Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Letnji prelazni rok veoma je zanimljiv kada je Crvena zvezda u pitanju.

Na Marakanu je stiglo nekoliko veoma kvalitetnih igrača, ali je i dosta fudbalera i napustilo klub. Poslednji u nizu fudbalera koji neće imati priliku da nosi crveno-beli dres naredne sezone je Nikola Stanković.

Ovaj 20-godišnji centralni vezni nije u planovima Baraka Bahara, pa su čelnici Zvezde napravili dogovor da pređe u Čukarički. U pitanju je transfer, a ne pozajmica kao prošle sezone u Napretku, a detalji su više nego zanimljivi.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Stanković

 

Crvena zvezda će zadržati 50 odsto od narednog transfera mladog Stankovića i uz to pravo preče kupovine po ceni ponude koja bi mogla da stigne na Banovo brdo. Takođe, Čukarički neće izdvojiti novac za obeštećenje u ovom prelaznom roku, ali neće ni prodavati mladog Stankovića bez saglasnosti Crvene zvezde.

Nikola Stanković se obavezao na trogodišnju vernost Čukaričkom, gde će sasvim sigurno imati daleko više prostora za igru i dokazivanje nego u Crvenoj zvezdi. Na njegovom mestu igraju Marko Stamenić, Gelor Kanga, Kingsi Kangva i Edmund Ado, tako da je odlazak bio više nego realan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading