GORI PODNO VEZUVA! Napoli ZAVRŠAVA ključan potpis!

Autor: Tanjug

Sport

04.07.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlične vesti za šampiona Italije.

GORI PODNO VEZUVA! Napoli ZAVRŠAVA ključan potpis!

Foto: Tanjug/AP

Virdžil Van Dajk i Viktor Osimen

Fudbaler Napolija i nigerijski reprezentativac Viktor Osimen blizu je potpisivanja novog ugovora sa klubom iz Napulja, prenose italijanski mediji.

Osimen je nedavno sa svojim menadžerima razgovarao sa čelnicima Napolija, koji su obećali nigerijskom napadaču produženje saradnje.

Italijanski mediji navode da bi Nigerijac mogao da ostane u Napoliju i zbog činjenice da u ovom trenutku nema zainteresovanog kluba koji bi želeo da izdvoji 120 miliona evra obeštećenja za Osimena.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Viktor Osimen

 

Interesovanje za nigerijskog reprezentativca su ranije pokazali Pari Sen Žermen, Bajern i Mančester junajted, ali su sva tri kluba odustala od pregovora zbog visokog obeštećenja.

Osimen ima ugovor sa klubom iz Napulja do juna 2025. godine. On je u Napoli stigao 2020. godine iz Lila, a prošle sezone je na 39 mečeva postigao 31 gol u svim takmičenjima za klub iz Napulja.

Nigerijac je jedan od najzaslužnijih igrača za titulu Napolija u Seriji A prošle sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading