LEGENDA ŽELI DA SAČUVA SVOJ REKORD: Lično ću voziti Kejna u Bajern!

Autor:

Sport

30.06.2023

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urnebesna izjava bivšeg napadača Njukasla.

LEGENDA ŽELI DA SAČUVA SVOJ REKORD: Lično ću voziti Kejna u Bajern!

Foto: Tanjug/AP

Hari Kejn i Rišarlison

Najbolji strelac Premijer lige svih vremena, Alan Širer, našalio se na račun potencijalnog transfera Harija Kejna u minhenski Bajern.

 

 

- Ako Hari Kejn želi da pređe u Bajern, ja ću ga lično odvesti tamo njegovim j… autom, sve ću učiniti da sačuvam moj rekord od 260 golova u Premijer ligi - rekao je kroz smeh Alan Širer.

Nekadašnji golgeter Sautemptona, Blekburna i Njukasla najbolji je strelac Premijer lige svih vremena sa 260 golova, ali mu se Hari Kejn sa 213 golova opasno približio i najviše zbog toga je cela šala nastala.

Svi ostali u vrhu liste strelaca odavno više ne igraju: Vejn Runi (208), Endi Kol (187), Serhio Aguero (184), Frenk Lampard (177), Tjeri Anri (175), Robi Fauler (163), Džermajn Defo (162), Majk Oven (150)…

Engleski i nemački mediji pisali su prethodnih dana da su Bavarci ozbiljno zainteresovani za golgetera Totenhema, ali da su iz Londona odbili prvu ponudu nemačkog giganta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading