POVRATAK VEZISTE U HUMSKU! Grobari ODUŠEVLJENI: Dobro poznato lice PONOVO u Partizanu!

Autor:

Sport

27.06.2023

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle 18 meseci stigao je u klub koji ga je proslavio.

POVRATAK VEZISTE U HUMSKU! Grobari ODUŠEVLJENI: Dobro poznato lice PONOVO u Partizanu!

Foto: Starsport

Natho, Šćekić i Zdjelar

Čelnici Partizana predstavili su i drugo pojačanje.

Posle Nikole Antića u Humsku je došao i jedan povratnik, provereni vezista Aleksandar Šćekić.

Šćekić, koji je grobarima ostao u lepom sećanju, je iz Partizana otišao u januaru 2022. godine u poljsko Zaglebje, da bi se vratio među crno-bele posle epizoda još u Dibi iz UAE i Hapoel Haife.

- Mislim da je izlišno govoriti koliko je Šćekić značio Partizanu dok je bio u klubu u svom prvom mandatu i koliko će njegov povratak obradovati, kako navijače, tako i sve nas koji znamo kakav je njegov doprinos kao igrača na terenu. Šćekić je neko ko i u srcu nosi crno-belu boju i neizmernu ljubav prema klubu i sa najvećim ambicijama se vratio u ovoj sezoni -  rekao je Ivica Kralj na potpisivanju ugovora.

 

 

Svoje oduševljenje povratkom nije krio ni sam Šćekić:

- Kad odeš iz Partizana tek onda vidiš kolika je tvoja ljubav prema klubu i da sve što radiš ne može da se meri sa emocijom koju osećaš kada izađeš pred svoje navijače! Daću sve uz ove momke da se Partizan u ovoj sezoni vrati na tron! Mnogo rada i napora je pred nama, ali smo spremni!

Šćekić će u Partizanu nositi dres sa brojem 19. Pored njega, očekuje se da će crno-beli uskoro predstaviti i Franka Kanutea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading