GROBARI GLEDAJU I NE VERUJU: Još jedan ODLAZAK iz Partizana! Hoće li neko OSTATI u Humskoj?

Autor:

Sport

26.06.2023

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće biti lako Igoru Duljaju naredne sezone.

GROBARI GLEDAJU I NE VERUJU: Još jedan ODLAZAK iz Partizana! Hoće li neko OSTATI u Humskoj?

Foto: Starsport

Fuseni Dijabate, Bibars Natho i Andres Kolorado

Fudbaleri Partizana počeli su pripreme za predstojeću sezonu u kojoj za cilj imaju stabilizaciju kluba, a pokušaće i da prekinu višegodišnju dominaciju Crvene zvezde.

Tim sa Marakane osvojio je šest vezanih titula i tri uzastopne duple krune, te navijači Partizana dugo čekaju na trofej.

Kako je krenuo letnji prelazni rok - grobari ne mogu biti veliki optimisti ni za narednu sezonu i mogu se samo u neverici hvatati za glavu. Dok Crvena zvezda redom dovodi i predstavlja zvučna pojačanja, Partizan kaska na transfer pijaci, ali ima problema i u "svom dvorištu". 

Situacija sa Nemanjom Jovićem se otela kontroli pa će klub i mladi fudbaler završiti na sudu, talentovani Matija Popović takođe ima probleme sa upravom, Humsku su već napustili Ljubomir Fejsa i Milan Lukač, kojima su istekli ugovori, prevremeno je raskinut ugovor sa Hamiduom Traoreom, a Slobodan Urošević i Rikardo Gomeš prodati su u Aris iz Limasola i Al Šamal.

Sada će Beograd napustiti još jedan fudbaler - Andres Kolorado.

Republika

Foto: Starsport

Andres Kolorado na večitom derbiju

 

Prema pisanju Telegrafa, čelnici Partizana nisu zadovoljni učinkom Kolorada, pa će ga vratiti u klub sa kojim ima ugovor - Kortulueu. Imao je Kolorado klauzulu po kojoj su crno-beli mogli da otkupe njegov ugovor za 800.000 evra, ali nije oduševio igrama u Humskoj, pa će pozajmica biti prekinuta pre vremena.

Kolorado je u Partizanu odigrao ukupno 14 mečeva postigao je jedan gol i dodao još jednu asistenciju, a sada je došlo vreme za rastanak sa klubom koji je prošlu sezonu u Superligi Srbije završio na četvrtom mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Jole

26.06.2023 18:59

Za ovakvo unistavanje kluba ide se na robiju.

ARMIJA Navijaca

27.06.2023 19:12

Vazno da su nam VAZURA I CENZURA U KLUBU ! Dok nas ne UNISTE nece otici. Da ZAVRSE ZADATAK ! 🙈👎🙈

JADNICI U FOTELJE NA BROJU

02.07.2023 21:33

HOCE HOCE ! VAZURA VUCELIC N.NEDIC I KRALJ. KILAVI AMATERI NA BROJU. TO JE NASA ,,SNAGA" !