DOGOVOR JE PAO! Hrvat ide kod Ronalda! Al Nasr završio POJAČANJE iz Serije A!

Autor:

Sport

25.06.2023

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista finaliste Lige šampiona nastavlja karijeru na Bliskom istoku.

DOGOVOR JE PAO! Hrvat ide kod Ronalda! Al Nasr završio POJAČANJE iz Serije A!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Fudbaler Intera Marcelo Brozović nastaviće karijeru u Al Nasru iz Saudijske Arabije, pošto su dva kluba dogovorila visinu obeštećenja za hrvatskog reprezentativca, prenose italijanski mediji.

Al Nasr je pristao da Interu plati obeštećenje od 23.000.000 evra, a Brozović će potpisati trogodišnji ugovor sa klubom iz Saudijske Arabije i imaće platu od 20.000.000 evropskih novčanica po sezoni.

Hrvatski fudbaler je u Interu imao godišnju platu od 12.000.0000 evra. Inter i Al Nasr bi najkasnije sutra trebalo da objave da je dogovor postignut i da će Brozović novo pojačanje kluba iz Saudijske Arabije.

 

 

Italijanski mediji podsećaju da je Brozović imao i ponudu Barselone, ali su menadžeri ubedili hrvatskog fudbalera da pređe u Al Nasr, za koji nastupa jedan od najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo.

Brozović (30) je imao ugovor sa Interom do juna 2026. a klub iz Milana je stigao pre deset godina.

On je za Inter odigrao 330 mečeva, sa nero-azurima je osvojio pet trofeja, a prošle sezone je u finalu Lige šampiona poražen od Mančester sitija (0:1). Jedini gol u istanbulskom finalu postigao je španski reprezentativac Rodrigo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading