ČISTKA U INTERU! Jedan od najboljih ODLAZI u Saudijsku Arabiju!

Autor:

Sport

20.06.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Milana doživeće velike promene.

ČISTKA U INTERU! Jedan od najboljih ODLAZI u Saudijsku Arabiju!

Foto: Tanjug/AP

Marcelo Brozović

Fudbaleri Intera stigli su do finala Lige šampiona, osvojili su Kup Italije i završili treći u Seriji A, te se može reći da je ova ekipa imala odličnu sezonu iza sebe.

Ipak, i pored sjajnih rezultata igrački kadar doživeće brojne promene, pa će tako klub napustiti neki veoma bitni fudbaleri.

Na izlaznim vratima su Edin Džeko i Nikolo Barela, Romelu Lukaku se vraća u Čelsi posle isteka pozajmice, a sada bi ovaj klub mogao da napusti i jedan od najboljih igrača u poslednjih par sezona - Marcelo Brozović.

Hrvat je u poslednje vreme pao u drugi plan kod trenera Simonea Inzagija, te dobija manje minuta na terenu od Turčina Hakana Čalhanoglua. Ovo se Brozoviću ne sviđa, te je istakao da želi da ide, a poznati italijanski novinar, Đanluka Di Marcio, istakao je da Al Nasr želi Hrvata u svojim redovima i da je na adresu Intera već poslao ponudu od 15.000.000 evra.

 

 

Za Brozovića su zainteresovani i neki evropski klubovi, te ostaje da se vidi gde će on nastaviti karijeru.

Marcelo Brozović je tokom svog mandata u Interu odigrao ukupno 330 utakmica na kojima je postigao 31, a namestio 43 gola. U sezoni za nama na 40 utakmica u svim takmičenjima dao je tri pogotka i dodao šest asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading