BAHAROVE MUNJE - Fudbalerima Zvezde i Bolt da pozavidi

Autor:

Sport

24.06.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čak petorica klinaca Crvene zvezde trčala brzinom većom od 35 kilometara na sat - Nikola i Jovan Mituljikić, Stefan Mitrović, Jegor Prucev i Kosta Nedeljković.

BAHAROVE MUNJE - Fudbalerima Zvezde i Bolt da pozavidi

Foto: Starsport

Nekada Bina turbina, a danas čak petorica fudbalera Crvene zvezde imaju neverovatne sprinterske sposobnosti za koje kapu može da im skine i slavni Jusein Bolt. Naime, crveno-beli su danima na Zlatiboru na bazičnim pripremama za novu sezonu, a kada je novi trener Barak Bahar poželeo da vidi atletske sposobnosti svojih pulena sigurno se prijatno iznenadio.

Republika

Foto: facebook.com/crvenazvezdafk

 

Naime, Nikola i Jovan Mituljikić, Stefan Mitrović, Jegor Prucev i Kosta Nedeljković postigli su na treningu brzinu veću od 35 kilometara na čas, što se u fudbalskim krugovima smatra veoma brzim. Poređenja radi, Francuz iz PSŽ Kilijan Mbape je u više navrata dostizao brzinu od 38 kilometara na čas. Minule sezone u Ligi šampiona rekorderi su fudbaleri Čelsija i Barselone Mihailo Mudrik i Usman Dembele (36,6 km/h) i napadač Milana Rafael Leao (36,5 km/h).

Pritom na ovim testiranjima nisu bili Osman Bukari i Piter Olanjinka, koji tek treba da se pridruže ekipi. Takođe, kao munja je poznat i Emanuel Lat Lat, pa ako i on dođe na Marakanu nema sumnje da će Zvezda imati čime da stane na crtu velikanima u Ligi šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading