KOLIKO KOŠTAJU SNOVI? Hteo da bude legenda Milana, a odlazi u suzama punih džepova

Autor:

Sport

24.06.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandro Tonali četiri puta poručivao da se ne vidi u drugom klubu sem u Milanu, a onda su Arapi, vlasnici Njukasla, na sto stavili 70 miliona evra, pa je uz suze i pune džepove prešao u Premijer ligu.

KOLIKO KOŠTAJU SNOVI? Hteo da bude legenda Milana, a odlazi u suzama punih džepova

Foto: Tanjug/AP

Sandro Tonali

Sandro Tonali (23) četiri puta je odbijao da ode iz Milana, a onda su na sto stavljeni milioni bogatih Arapa. Engleski Njukasl je za 70 miliona evra uspeo da dovede u Premijer ligu fudbalera roso-nera koji je, prema sopstvenom priznanju, želeo da postane legegenda na San Siru i da celu karijeru odigra u velikanu iz Serije A.

Međutim, lova vrti gde burgija neće, pa je tako italijanski gigant odlučio da proda mladog veznjaka, a on svoje snove. Tonali je prista, ali bez obzira na to što će profitirati otišao je uz veliku unutrašnju borbu i reku suza.

Foto: Tanjug/AP

Lova vrti gde burgija neće

- Tonali je hteo da ostane u Milanu, kada je čuo da su odlučili da ga prodaju počeo je da plače. Voli ovaj klub, imao je želju da ostane do kraja karijere i da postane legenda kluba - prenose italijanski mediji.

Ipak, kako je objasnio njegov agent Đuzepe Riso, Tonali je dobio tražene lične uslove i spakovao se.

- Teško je odbiti tako veliku ponudu, dogovorili smo lične uslove. Ugovor je na šest godina i njega vide kao ključno pojačanje. Ujedno će ovo finansijski pomoći i Milanu i Breši - kazao je Riso.

Na ovaj način Tonali je praktično prodao svoje snove, jer kao što smo na početku teksta naveli čak četiri puta je odbijao da ode iz Milana. Kako je isticao, dolaskom u Milan iz matične Breše je mislio da je ostvario snove.

 

 

- Znam šta sam uradio da obučem ovaj dres i nikad ne bih napravio grešku da odem. Znam da je to teško danas, posebno u fudbalu, ali sanjam da jednog dana postanem legenda kluba. Učiniću sve da budem - rekao je Sandro 2020.

I u preostala tri intervjua Tonali je poručivao da ne vidi sebe u drugom klubu osim u Milanu, ali izgleda nije znao koliko je teško odoleti gomili novčanica.

- Želim da budem ovde dokle god je to moguće. Ako me pitate danas, ostao bih u Milanu do kraja karijere. Ali rano je da dajem takva obećanja. Želja postoji ali ima tu još faktora koji mogu uticati da se to ne desi: zdravlje, povrede i porodica. Nemoguće je davati tako velika obećanja - ponovio je Tonali u svim izjavama iz decembra 2022.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading